Merhaba sevgili arkadaşım,
Günler o kadar yoğun ki 24 saat yerine ancak 34 saate yetişebilecekmişim gibi hissediyorum. Bildiğiniz gibi kahvaltı menülerimiz her gün devam ediyor. Her gün özenle seçtiğim ruloları yeni bir tarifle sizler için paylaşıyorum. Eski günlerden ilham alarak farklı bir menü yapmak isteyenler kahvaltı menülerime buradan ulaşabilirler.
Bugünkü tarifimiz kahvaltı için yapabileceğiniz en pratik ve şık tariflerden biri. Gül şeker ve hindistan cevizinin uyumuna bayılacaksınız.
En hoş özelliklerinden biri de soğuk yenildiğinde dondurma kadar ferahlatıcı olmasıdır.
Alternatif sunumlar için silikon muffin kalıplarında dondurup kalıplardan kolayca çıkarıp servis edebilirsiniz.
Aşk…
İçerik Tablosu
Güllü Puding Kup Tarifi Malzemeler
- 2 paket Pakmaya Güllü Puding 3,5 su bardağı su Hindistan cevizi rendesi tozu Antep fıstığı ve kırmızı meyveler
Güllaçlı kup tatlısı tarifi nasıl yapılır?
İki paket güllacı kaseye alın. Üzerine sütü ekleyip koyulaşana kadar pişirin. Kupları su ile ıslatıp pudingi kuplara paylaştırın. Oda sıcaklığına gelen şekeri bir kapta buzluğa alın ve en az 4 saat veya bir gece dinlendirin. Donmuş pudingi bardaktan çıkarın ve çapraz olarak kesin. Hindistan cevizine bulayıp servis tabağına alın. Süslenerek servis edilir.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]