Günlerce yıpranmayan pamuklu macun

Günlerce yıpranmayan pamuklu pasta malzemeleri

  • Bir paket varsayılan kuru
  • 1 yumurta akı (sarısı üzerinde)
  • 1 çay kaşığı ılık süt
  • 1 çay kaşığı ılık su
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 3 çay kaşığı toz şeker
  • 3 buçuk su bardağı un

içeri

  • yarım patates
  • Yarım kaşar peyniri ve sucuk

yukarı;

  • yumurtanın Sarısı

Günlerce eskimeyen pamuklu hamur işleri nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Karıştırma kabına maya, yağ, su, süt, tuz ve şeker ekleyin ve karıştırın.
  2. Unu yavaş yavaş ekleyin.
  3. Yoğururken tereyağını ekleyin ve hamuru beş dakika yoğurun.
  4. Ele yapışan yumuşak bir hamur olacak.
  5. Daha sonra üzerini kapatıp mayalanmaya bırakın.
  6. Ekşi mayayı beze ayırın.
  7. Daha sonra bezeyi tezgaha alın, hafif sıvı yağ ile elinizi yağlayın ve hamuru elinizle tezgahta açarak dilediğiniz malzemeyi yayın.
  8. Sağdan sola doğru katlayın, rulo yapın ve tepsiye yerleştirin.
  9. 15 dakika boyunca bir maya tepsisi yapın.
  10. Yumurta sarısı ile yağlayın ve üzerine siyah kimyon serpin.
  11. 200 derecelik fırında üzeri altın sarısı olana kadar pişirin.

Günlerce buğulanmayan pamuk ezmesi fotoğraflı tarif

  • yıpranmamış
  • tatlı tarifi
  • günlerce
  • pamuk
  • kek tarifleri
  • Boğaça
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Mini Pizza Çörek

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın