Harika tadı olan simit kandil

Yağlı harika bir simit tarifi için malzemeler

  • 125 gr oda sıcaklığında tereyağ
  • 1 çay kaşığı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı yoğurt
  • 1 yumurta (sarısının içi, beyazı dışında)
  • 1 yemek kaşığı sirke
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı toz şeker
  • 1 poşet kabartma tozu
  • Yeteri kadar un (orta yumuşaklıkta bir hamur olacak)
  • Susam
  • kimyon
  • çekirdekte
  • Keten tohumu üzerinde isteğe bağlı
Harika tadı olan simit ekmeği tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Yumurta akı hariç hamur yarım saat buzdolabında bekletilirse daha kolay yoğrulur ve şekillenir.
  2. Küçük kekler önce yumurta akı ile yağlanır ve ardından eklenir.
  3. Önceden ısıtılmış 200 derece ters çevrilmiş fırında pişirin. Afiyet olsun!.

Harika tadıyla resimli Simit Mum tarifi

Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda “Kandil Semedi’nin tadı harika” yazısı ilk kez yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın