/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Havuç, Susam, Ceviz ve Tarçın Tarifi Malzemeler
- 4 yumurta
- 2 çay kaşığı toz şeker
- 2 çay kaşığı yağ
- 1 rendelenmiş havuç
- 1.5 su bardağı un
- 1 poşet kabartma tozu
- 1 paket vanilya
- ceviz
- tarçın
Havuçlu kek, susam, ceviz ve tarçın nasıl yapılır?
- Yumurta sallamak.
- Şekeri ilave edip krema kıvamına gelene kadar çırpmaya devam edin.
- Sırasıyla yağ ve havuç ekleyin.
- Un, vanilya ve kabartma tozu da elenip eklenir.
- Son aşamada tarçın (miktarı kendiniz belirleyebilirsiniz) ve ceviz eklenir.
- Kalıp yağlanır.
- Susamı kaseye dökün. Üzerine hamuru dökün.
- Kek hamurunu susamlı cevizli önceden ısıtılmış fırına koyun.
- 170 derecede kapağı açmadan 20 dakika pişirin.
- Kontrol edilip fırından çıkarılır. Afiyet olsun.
Fotoğraflı havuç, susam, ceviz ve tarçınlı kek
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
sonraki haber:
fındıklı kek
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]