medyauzmani.com

Pirinçli tavuk (humuslu)

Tavuklu pilav tarifi malzemeleri (humus)

  • 500 gr tavuk göğsü
  • 1 su bardağı pirinç
  • 3 su bardağı su
  • 1 su bardağı haşlanmış nohut
  • acı biber
  • tuz

Pirinçli tavuk tarifi (humus) nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Suyu ilave edip tavukların üzerini örtünceye kadar haşlayın.
  2. Haşlanmış tavuğu iyice ezelim ve tavuk suyunu bir kenara bırakalım çünkü pilav için kullanacağız.
  3. Şimdi pilav için tereyağlı pirinci bir tencerede birkaç dakika kavuralım.
  4. Haşlanmış nohutları ekleyelim, ayırdığımız tavuk suyunu, sade suyu ekleyip pişirelim.
  5. Dilerseniz üzerine tavuklu pilav ve üzerine pul biber ilave edebilirsiniz.

Resimlerle pirinç (humus) üzerinde tavuk tarifi

  • tatlı tarifi
  • humuslu
  • kek tarifleri
  • pilav
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Tavuk
  • Urfa yemekleri
  • yukarıda
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Kahvaltıda peynir ve biberli domates

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın