hazır hamur işleri

Hazır erişte tarifi için malzemeler

  • 1 yumurta
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı yoğurt
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 poşet kabartma tozu
  • 1 yemek kaşığı sirke
  • Eşit derecede doğru

İstenirse, hamurda.

  • Dereotu

yukarı;

  • yumurtanın Sarısı
  • Susam
  • siyah kimyon veya haşhaş

Poğaça böreği tarifi nasıl yapılır?

kartal değilTarifler.net.tr
  1. Yumurta, süt, sıvı yağ, tuz, kabartma tozu ve sirkeyi ekleyip kaşıkla karıştırın, ardından unu azar azar ekleyin, yumuşak bir hamur elde edin.
  2. Hamurdan ceviz büyüklüğünde beze yapılabilir ve istenirse peynir eklenebilir, ben eklemiyorum.
  3. Üzerine sarısı sürülür.
  4. 180 derecede üzeri kızarana kadar pişirilir ve kontrollü pişirilir, her fırın farklıdır. Deneyecek olan herkese bol şans.

Resimlerle hızlı pasta tarifi

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın