Hindi boynu haşlaması – Tarifler.net.tr – pratik tarifler

Merhaba sevgili arkadaşım,

Eşimin en sevdiği, uygun fiyatlı ve lezzetli artıklardan biri. Boynu yok. Şu anda, 750 gram yaklaşık 30 pound’a eşittir. Çıkan et ve su da fena değil. Yıllar önce yazdığım ilk Bourienne hindi tarifinde 800 gram 7 liraydı. Böyle bir fiyat yazmayı çok seviyorum aslında bir sonraki tarifte bakalım ne kadar olacak 🙂

Bu arada, hindi boynundan çıkan o kadar su çok jelatinli hale gelir. Kokusuz olduğu için tüm yemeklerde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Aşk…

Haşlanmış hindi boynu tarifi için malzemeler

  • 750 gr Hintli oğlan
  • tuz
  • 7 su bardağı su

Hindi boynu tarifi nasıl pişirilir?

  1. Hindinin boyun kısmını yıkayıp düdüklü tencereye alın.
  2. Üzerine su ve tuzu ekleyip düdüklü tencerenin kapağını kapatın.
  3. Bip sesinden sonra 45 dakika pişirin.
  4. Düdüklü tencerenin havasını aldıktan sonra dikkatlice açın ve eti ovun.
  5. İsteğe göre çorba veya pilav ile servis yapın.
Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın