Bugün Ramazan ayının ikinci gününde 30 gün boyunca her gün iftar menülerini sizlerle paylaşacağım. Ramazan ayında bu hava daha sıcak ve günler daha uzundur. Bütün gün sıcakta oruç tuttuktan sonra, orucu bozarken ağır ve yağlı yemeklerden kaçının. Menülerdeki yemeklerin yağ ve tuz oranlarını mümkün olduğunca azaltın. Hafif yemeye, bol yeşillik ve sıvı tüketmeye özen gösterin. Meyveyi yemeyi unutmayın.
Menüler fikir vermek içindir, kahvaltı sofralarını hazırlarken eklemeler ve çıkarmalar yapabilirsiniz.
Herkese Mübarek Ramazan…
2011 Ramazan İftar Menüsü
Patates çorbası
pasta yongası
Fırında tavuk budu
kaşık salata
Pişmiş puding
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]