İlaç Tarifesi



İlaç Tarifesi

Kahvaltıda farklı lezzetler denemek isteyenler için Lalanga harika bir alternatif. Prosedürlere sadık kalırsanız, sadece yaptığınız lazanyayı değil, parmaklarınızı da yiyeceksiniz.OluşturmakHazırlama yöntemi.

Lalanga için Malzemeler:

* 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri

* 1 su bardağı un

*bir bardak süt

* 1 çay kaşığı tuz

* 2 yumurta

* kızartma yağı

Lalanga’ya hazırlanıyor:

Öncelikle yumurtayı derin bir kaba alıp çırpalım. Mikser kullanılabilir. Daha sonra çırpılmış yumurtalara süt ve tuzu ekleyip tekrar çırpın. Şaplak atmak çok önemlidir, lütfen bunu unutmayın. Daha sonra unu karışıma ekleyin ve topaklanmaması için hızlıca çırpın. Son olarak güzelce rendelediğimiz kaşar peynirinden bir su bardağı ekleyelim. Kaşar peynirini ekledikten sonra çırpma teli ile çırpmaya gerek yok, kaşıkla karıştıralım. Hamur kek hamuru gibi sıvı olacak, lütfen fazladan un eklemeyin.

Karışım hazır olduktan sonra tavaya bol sıvı yağ koyun. Kızgın yağın içine bir yemek kaşığı harçtan dökelim. Vermek istediğiniz görünümü döktüğünüz anda verebilirsiniz. Öyleyse kalan bulamacı bitirelim. Lahana turşusunu iki tarafı da kızartıldığında servis tabağına alalım. Fazla yağdan şikayet edenler langanın üzerindeki fazla yağı havlu ile alabilirler. Veya servis tabağına havlu koyarak yağın emilmesini sağlayabilirsiniz. Dilediğiniz şekilde servis edebilirsiniz. Lalangas çayın yanında servise hazır, afiyet olsun..

Yorum yapın