medyauzmani.com

Islak Kek (Yumurta ve Sossuz)

Nemli Yumurtasız ve Pişirmesiz Soslu Kek için önce yumurta ve şekeri mikserle köpürene kadar çırpın.

Daha sonra önce suyu sonra kuru malzemeleri ekleyip çırpmaya devam edin. Sıvı kek hamurunu elde edeceğiz.

Kek hamurunu unla yağladığımız tepsiye dökelim ve önceden ısıtılmış 180 derecelik fırına verelim.

Kürdan testi temiz çıkana kadar pişirelim.

Kek piştiğinde derin bir kapta sos malzemelerini karıştıralım ve kesip ilk sıcak keki üzerine dökelim.

Pastayı birkaç saat dinlendirdikten sonra dilediğiniz gibi servis edebilirsiniz.

Yumurtasız Ve Pişmeyen Islak Kek Ve Sos hazır.

Kekin daha nemli ve yoğun olmasını istiyorsanız biraz daha sos ekleyebilirsiniz.

Deneyecek olanlara bol şans.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın