İslam (tavuk) – pişirme sırları – pratik tarifler

İslamiyet (tavuk) nasıl yapılır? Ayrıca size fikir verecek 10 yorum var. Tarif Püf Noktaları, Binlerce Tarif ve Daha Fazlası… Nilay Tulum Hindi Dip, Kuruyemiş, Tavuk, Tavuk Güveç, Tereyağı, İkramlar, Yufka, Et Yemekleri

Çıkış tarihi: 25-02-2008

4 5 5 1

Islama Kastamonu yöresine ait bir yemektir, çok pratik Asu annem çok yapar. Dilerseniz tüm işlem bittikten sonra pişirebilir dilerseniz aşağıdaki tarifteki gibi tüketebilirsiniz. Benim gibi tavuk suyu sevmiyorsanız yanına yaklaşamazsınız 🙂

İslam tarifi malzemeleri (tavuk)

    3 fileto 3 su bardağı tavuk suyu 2 tavuk göğsü 1 su bardağı çekilmiş ceviz

yapılışı:

Tavuk göğüslerini iyice pişene kadar haşlayın ve suyunu bir kenara alın. Pişen tavuğu elinizle veya çatalla doğrayın. Pireks ile yağlayın, ardından yufka kağıdını açın ve parçalar halinde kesin. Her bir parçayı ayırdığınız tavuk suyu ile ıslatıp borcama koyun. Tüm yufkaları yerleştirdikten sonra kalan tavuk suyunu yufkaların üzerine dökün. Son olarak tavada kızartılmış tereyağı ve cevizleri ekleyip sıcak servis yapın.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın