ekmek için,
Yumurta ve şeker 5 dk. Sallıyoruz.
Diğer malzemeleri ekleyip kek karışımına süt ve ıspanağı ekleyin, un, kabartma tozu ve vanilyayı ekleyip 180°C fırında 25-30 dakika pişirin. pişiriyoruz.
Kek pişerken pudingi hazırlıyoruz.
muhallebi için,
Her şeyi karıştırıp pişiriyoruz.
Gözler uyanınca vanilyayı ekleyip altını kapatıyoruz.
Vişneli jöle için 1 su bardağı vişne suyu, 1,5 yemek kaşığı nişasta ve 1,5 yemek kaşığı şekeri kaynatıp soğumaya bırakıyoruz.
Tüm malzemeleri tek tek hazırladıktan sonra keki sütle ıslatıyoruz.
Önce muhallebiyi sonra jöleli pastayı döküyoruz.
Soğuyunca krem şantiyi tarife göre hazırlayıp, sıkma torbasıyla sıkarak dilediğiniz gibi süsleyebilirsiniz.
Ispanaklı Tart Kek hazır.
Afiyet olsun!
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]