Ispanaklı Turta – En Sevdiğim Yemek

Porsiyonlu Ispanaklı Börek tarifi için önce ıspanağı haşlayın, ezin ve soğutun.

Ardından şeker ve yumurtayı güzelce çırpın.

Süt ve sıvı yağı ekleyip karıştırın.

Ispanak püresi, vanilya ve kabartma tozunu ekleyin.

Unu yavaş yavaş ekleyerek sıvı bir kek hamuru elde edin, yağlanmış tepsiye dökün ve önceden ısıtılmış 180 derece fırında pişirin.

Bu arada krem ​​şantiyi kutunun üzerindeki tarife göre hazırlayın.

Soğuyan keki bir bardakla kesin ve kalan kekleri dikkatlice ezin.

Kesilmiş keklerin üzerine krem ​​şantiyi yayın ve ufalanmış kek kırıntıları ile kaplayın.

Porsiyonlu Ispanaklı Börek servise hazır.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın