Ispanaklı hamur malzemeleri ve çedarlı pasta tarifi
- bir avuç ıspanak
- eşit derecede doğru
- tuz
- çedar peyniri
Ispanak ezmesi ve kaşarlı börek tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Ispanağı güzelce yıkayıp mutfak robotunda biraz un ve tuz serpip püre haline getirelim.
- Daha sonra unu azar azar ilave edip pankek hamurunun pürüzsüz kıvamına getirin.
- En az yarım saat dinlendirelim.
- Hamuru bir gece önceden de yapabilirsiniz.
- Hamuru 2 veya 3 eşit parçaya bölelim ve oklava yardımıyla yuvarlayalım.
- Aralarına cheddar peyniri dilimleri koyup yarım ay şeklinde kapatalım.
- Kenarlarından açılmaması için rulo ile saralım.
- Az yağlı bir tavada üzerini örtüp iki tarafını da pişirelim. Afiyet olsun.
Resimli Ispanaklı Kaşarlı Börek Hamuru Tarifi
“Ispanaklı yufka ve peynirli börek” yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]