Izgara Et – En Sevdiğim Yemek

Fırın Et Tarifi için önce kıyma bir tavaya alınır ve rengi değişene kadar ısıtılır. Bunu yapmamızın sebebi çiğ dana eti kokusunu engellemektir.

Daha sonra soğan küp şeklinde doğranır, 3 yemek kaşığı sıvı yağ eklenir. Karabiber ve tuz eklenip güzelce kavrulur.

Daha sonra büyük bir tencereye erişte içerisine su dökülür, tuz ilave edilir ve kaynaması beklenir,

Erişteler sıcak suya atılır ve pişirilir.

Geniş bir tepsinin dibine kızarmış etler dökülür, oraya pişmiş erişte ve soslar eklenir.

Başka bir kapta tereyağını eritip üzerine dökün.

En son olarak rendelenmiş kaşarın üzerine serpilir ve 180 derecede kaşar eriyene ve rengi değişene kadar pişirilir.

Fırın Et Yemekleri sıcak ve iştah açıcı olarak servis edilir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın