Izgara Et Çeşitleri, Izgara Et Çeşitleri Nasıl Yapılır?
Önce kırmızı etimizi güzelce yıkayıp tuzlayıp yeterince su döküp ocakta pişiriyoruz.
Daha sonra patatesleri küçük küpler halinde doğrayalım ve biraz kızartalım.
Arpacıkları soyduktan sonra 5-10 dakika yağda bekletelim.
Daha sonra domates dolabına iki yemek kaşığı salça, baharatlar ve iki bardak su koyup ocakta 10 dakika kaynatın.
Son olarak patlıcanları patateslerden biraz daha büyük keselim ve biberleri ve tüm malzemelerimizi bir borcam ya da pişirme tepsisine alıp en son domates sosunu döküp orta ateşte 200 C de yarım saat pişirelim. Açık fırına koymadan önce fırından sonra almayı unuttum ama lezzetli yemekleri deneyin)
Herkese iyi eğlenceler 🙂
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]