Izgara sebze salatası nasıl yapılır? Ayrıca size fikir verecek 8 yorum var. Tarif püf noktaları, binlerce tarif ve daha fazlası… Nila Tulum Hindi 20 Dakika, Izgara Sebzeler, Salata, Salata Sosları, Salata Tarifi, Salata Hazırlanışı, Izgara Sebzeler, Sebze Salatası, Yaz Tarifleri, Yaz Salatası, Salatalar – Mezeler
2 3,5 5 1
Yaz sıcağı hala tüm hızıyla devam ederken, iştahımı yeniden açmak için yeni yollara yöneliyorum. İşte yeni favori kavrulmuş sebzelerim ve evde kalan sebzeleri değerlendirmenin pratik bir yolu da sebze salatası.
Salatanızı sadece zeytinyağı ile tüketebileceğiniz gibi dilerseniz farklı baharatlar ve sarımsaklı yoğurt ile de tatlandırabilirsiniz.
Fasulyeyi kavuracaksanız, daha lezzetli olması için önceden haşlamalısınız. Şok metni burada kaynar.
Yakında size büyük sürprizlerim var Bir sonraki tarifte görüşmek üzere Sevgiler…
İçerik Tablosu
Izgara sebze salatası tarifi malzemeler
:
- 1 adet patlıcan 4-5 adet taze fasulye 1 adet havuç 1 adet kabak 1 adet kapya biber 1 adet kuru soğan 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı sirke 1 çay kaşığı limon tuzu taze fesleğen veya nane yaprağı
Izgara sebze salatası tarifi nasıl yapılır?
Tüm malzemeleri yıkayın ve kurulayın. Patlıcan ve kabağı 2 cm genişliğinde, havuçları 1 cm uzunluğunda dilimleyin. Soğanların kabuklarını soyun ve 4’e bölün. Doğranmış malzemeleri fırçayla biraz yağlayın ve tuz ve karabiberle tatlandırın. Tüm malzemeleri hafif yağlanmış ızgarada veya döküm ızgarada iz bırakana kadar pişirin. Küçük bir kapta tuz, zeytinyağı, limon ve sirkeyi karıştırın. Izgara sebzeleri bir kaseye alın, üzerine hazırladığınız sostan gezdirin ve taze fesleğen veya nane yapraklarıyla süsleyerek servis yapın.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]