Teriyaki şerit ızgara nasıl yapılır? Ayrıca size fikir verecek 10 yorum var. Tarif püf noktaları, binlerce tarif ve daha fazlası… Nilay Tulum Türk antrikot, antrikot marinade, antrikot marinade, döküm tava, döküm ızgara, et tarifleri, rosto, çıtır, ızgara et, ızgara marinade, ızgara tarifleri, sos Marinade, et bulaşıklar
Çıkış tarihi: 01-03-2011
4 5 5 1
Kalıp ürünleri kullanmayı sevdiğimi bilirsiniz. Bunun için bir yazı hazırlamaya ve işinize yarayabilecek noktaları yazmaya başladım.
Entrikot Grill’i döküm tavada veya döküm ızgarada gerçek ızgara tadında pişirebilirsiniz. Eti marine ettiğinizde ağzınızda dağılan lezzetli bir et elde etmiş olursunuz. Ben bu et için tampon ızgara kullandım. Ürün ocağın her iki yüzüne de oturacak şekilde tasarlanmıştır. Bu sayede mutfağınızda kocaman bir ızgaranız olur.
Şimdi tarife geçelim ki aşçılık okulu bölümüne yazacak bir şeyler olsun 🙂
Garnitür olarak taze kızarmış patates, patlıcan ve mantar kullanabilirsiniz. Dilerseniz pilav veya patates salatası da hazırlayabilirsiniz.
İçerik Tablosu
Teriyaki Soslu Izgara Kurdele Tarifi Malzemeler
- 500 gram dana veya kuzu eti 1 diş sarımsak 1 diş sarımsak kadar zencefil ½ çay bardağı teriyaki sos ½ çay bardağı zeytinyağı 1 su bardağı süt 1 su bardağı süt 1 kuru soğanın suyu karabiber kekik
Izgara Teriyaki Kurdele Tarifi nasıl yapılır?
Derin bir kapta teriyaki sosu, sütü, soğan suyunu ve zeytinyağını karıştırın. Sos tavasında zencefil ve sarımsağı rendeleyin. Baharatları ekleyin ve iyice karıştırın. Eti bir kaseye koyun ve iyice karıştırın. Kabın üzerini streç filmle kapatıp en az 2 saat en fazla 1 gün buzdolabında bekletin. Izgara yapmadan önce buzdolabından çıkarın. Hafif yağlanmış tavada iki tarafını da kızartın.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]