Jambonlu omlet – Tarifler.net.tr – pratik tarifler

herkes için barış,

Gün benim için çok güzel başladı, uyanır uyanmaz kilomu kontrol etmeye gittim ve tartıda 66.5 kilo gördüm. Atak döneminin üçüncü gününde olmama rağmen sorunsuz devam ediyorum.

Genelde çok hamur işi yapıp çok az yememe rağmen neden kilo aldığımı şimdi daha iyi anlıyorum ama yemeklerim çok düzensizdi. Kahvaltıdan sonra sürekli öğün atlıyordum. Ayrıca çok su içmiyordum.

Artık yemek saatlerim düzene girdi, şekeri kestim ve bol su içtim, bu hem fit olmamı sağladı hem de şişkinliğimi rahatlattı. Öğle yemeği için az önce karides yaptım. Daha önce beğenmemiştim ama yoğurt-hardal sosuyla çok beğendim.

Bu omleti hazırlarken içine 1 çay kaşığı yulaf kepeği ekledim, bence çok lezzetli ve doyurucu oldu.

Cephemizdeki gelişmeler iyi, siz nasılsınız?

Aşk…

Pastırma tarifi malzemeleri

    1 yumurta 2 yemek kaşığı süt (diyet yapanlar için hafif) 1 çay kaşığı yulaf kepeği çok az tuz 1 dana eti 1 parça beyaz peynir (diyet yapanlar için hafif)

Domuz omleti tarifi nasıl yapılır?

Yumurtaları iki yemek kaşığı süt ve bir çay kaşığı yulaf kepeği ile bir tutam tuzla çırpın. Teflon bir tavaya bir damla yağ dökün, bir peçete ile silin ve tüm tavaya yayın. Omleti kenarları tavadan ayrılana kadar pişirin, jambon ve peynir dilimlerini içine koyun ve katlayın.

Dukan Diyetini yakından takip etmek için e-posta adresime abone olun.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın