kabak peynir

Cheyenne Kabak Tarifi Malzemeler

  • 1 kabak
  • Yarım su bardağı fındık
  • acı biber
  • sekiz
  • 1 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı yoğurt
  • Yarım çay kaşığı zeytinyağı
Cheyenne balkabağı tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Kabakları rendeleyin ve iki yemek kaşığı zeytinyağında kızartın.
  2. Ayrı bir tavada kalan zeytinyağı, ceviz, acı biber ve naneyi kavurun.
  3. Balkabağının üçte birini sütle karıştırın.
  4. Kalan kabakları etrafına koyuyoruz, kavrulmuş cevizleri dökün, isteğe bağlı tuz eklenebilir. Afiyet olsun😋😋😋.

resimlerle Cheyenne kabak tarifi

Kebek Sheyan’ın yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın