Kabak Şiveydiz Tarifi – Tatlılarım

Birincisi, dil gelişimi,

Eti tencereye alıp suyunu ilave edelim güzelce pişirelim (basınçlı da pişirebilirsiniz)

Etler pişince irili ufaklı doğradığımız kabak ve sarımsağı ekleyip pişirelim (suyu çok olsun)

Sebzeler pişince bezelyeleri ekleyelim.

Başka bir tencerede yoğurdu, unu, yumurtayı, çay için bir bardak suyu ekleyip iyice çırpın ve kaynayınca ocağı kapatın.

Et ve sebzelerin olduğu tencereye yoğurtlu karışımımızı dökelim ve iyice karıştıralım.

Nane karışımını tereyağlı karışımda kızartalım ve üzerine dökelim.

Lezzetli dilimiz hazır!

Afiyet olsun!

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın