Kabaklı Brownie – Tarifler.net.tr – Pratik Tarifler

Merhaba sevgili arkadaşım,

Bu hafta Kabak Tarifler.net.tr Haftası’nı ilan ediyorum! Şimdi toplamda 2 mi 3 mü gelir bilemem ama hepsi kabaklı tarifler olacak 🙂 Gönül hep daha çok paylaşmak istiyor ama hamilelik ağırlaşmaya başladı 🙂 Şimdi çanta hazırlama zamanı modası geçmiş için. Belki yakında hamilelik hazırlıklarım ile ilgili paylaşımlar yaparım…

İlk tarifimizde hem pratikliği hem de lezzetiyle en sevdiğim ev yemekleri tariflerimden biri olan browni. İstediğim kıvama geldikten sonra hep aynı 3-5 ölçü daha yaparak tarifimi yapıyorum.

Bu hafta bal kabağı kekini iki farklı şekilde yaptım. İkisi de çok lezzetli oldu ama bu tarifin en çok görselini beğendiğim için sizlerle paylaşmaya karar verdim. Umarım en kısa zamanda deneyimlersiniz.

Bu tarifte haşlanmış balkabağı direkt kullanabileceğiniz gibi benim kabak püresi tarifimi de kullanabilirsiniz.

Tarifimi denediğinizde benimle Instagram’da paylaşmayı unutmayın 🙂

Fotoğraflarınla ​​yaptığın tarifleri hikayemde paylaşmayı çok isterim 🙂 İnstagram hesabım: @mutfaksirlari

Aşk…

Kabak tatlısı tarifi malzemeleri

    200 gr tereyağı 2 paket %60 kakaolu çikolata (160 gr) 1 su bardağı un 3 yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı kabak püresi

Kabak tatlısı tarifi nasıl yapılır?

Varsa tereyağını mikrodalgada değilse su banyosunda eritin (mikrodalgada bir dakika yeterli olacaktır). Küçük parçalar halinde kırdığınız çikolatayı tereyağına ekleyin ve eriyene kadar karıştırarak soğumaya bırakın. Derin bir kaba yumurtaları kırın, şekeri ekleyin ve şeker tamamen eriyene kadar çırpın. Yumurta ve şeker iyice karışınca unu eleyerek ve karıştırarak ekleyin. Tereyağlı çikolataya hazırladığınız yumurtalı karışımın yarısını ekleyin ve karıştırın. Diğer yarısına 1 su bardağı kabak püresini ekleyip karıştırın. Yağlı kağıt serdiğiniz kalıba çikolatalı karışımın üçte ikisini yayın. Üzerine kabak karışımını yayın. En son ayırdığınız çikolatalı karışımı kabaklı karışımın üzerine kaşık yardımıyla dökün. İki hamuru bir şiş veya bıçak yardımıyla karıştırarak bir desen yapın. 160 derece fırında yaklaşık 30-35 dakika pişirin. Oda sıcaklığına gelen keki fırından çıkarın ve servis yapın.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın