Kaburga Yemeği – En Sevdiğim Yemek

Kaburga Eti pişirmek için kaburga kemiklerini düdüklü tencerede 2 saat kaynatın.

Çünkü fasulyenin içindeki suyu daha sonra kullanacağız.

Eti kemikli iki saat haşlayıp başka bir tencereye alın.

Yağı tekrar düdüklü tencereye koyun, biraz ısındığında doğranmış soğanları ekleyin.

5-6 dakika kızartın, tuz, karabiber ve salça ilave edin ve kavurmaya devam edin.

Önce 15-20 dakika haşlayıp süzdüğümüz kuru fasulyemizi ve kaburgalarımızı ekleyin.

Son olarak kaburgaları haşladığımız suyu ekleyip kapağını kapatın.

Kısık ateşte 1 saat pişmeye bırakın.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın