Kağıtta Hamsi (Gürültü Yok) – En Sevdiğim Yemek

Birçok kadın, özellikle hamsi kötü bir koku bıraktığı için evde balık pişirmekten endişe duyar.

Bu durumda, içici vanilya özünü az miktarda karıştırabilir, böylece odada uyanırsanız, koklaması için ağzınıza bırakmalısınız.

Hamsiyi evde koklamadan ve tavayı kirletmeden yapabilirsiniz.

En güzel şekli elde etmek için birkaç kez denedim.

En güzeli bulundu eminim en sevdiğiniz lezzet olacaktır.

Ayrıca birkaç aşamada organize edilebilir ve misafir olarak çok iyi bir iş olabilir. İşte size tarifler.

Miktar elbette istediğiniz kadardır. Balıkları yıkayıp durulayın, bir süzgeçte iyice süzülmesine izin verin.

Bir mutfak havlusu ise, fazla mısırın yapışmaması için fazla suyu alın.

Mısıra tuz ekleyerek balığınızı ezin. Fırın tepsisini açın ve kalıbınızın şekline göre daire veya daire şeklinde düzenleyin.

İki arpacık halkası kesip bir kereliğine içine koydum.

1 yemek kaşığı zeytinyağı dökün. Balığa limon koymadım, limon sevmem. Kağıdı yırtmadan kapatın ve kesin.

Kenarlarını sıkıca kapatın ve kürdan ile iki delik açın.

Tavaya tekrar yağ eklemeden kağıt kızarınca diğer tarafını çevirip servis tabağına alın.

Üstten açılan çantadan balığınızın tadını çıkarabilirsiniz.

İşte temiz bir tava, temiz bir tabak ve evde balık kokusu olmayan hamsi.

Afiyet olsun.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın