medyauzmani.com

Kahvaltı Hamur İşlerini Pişirmek İçin Akşamları Dolaba Yoğurt Koy

Sabah Pişirmesi Börek Tarifinde Dolaba Yoğurt Koy, Sabah Pastası Yapımında Akşam Pişirmede Dolaba Yoğurt Koy.

Süt, su, şeker, mayayı bir kaba alın ve karıştırın. Daha sonra üzerine yoğurt, yumurta, yağ koyun, karıştırın.

Tuzu ve unu azar azar ekleyip elinize yapışmayan bir hamur elde edin. Ağzınızı sıkıca kapatın ve buzdolabında 6-8 saat dinlendirin.

Ertesi gün mandalina büyüklüğünde toplar kesin. Üzerine 1 yemek kaşığı margarin ve tereyağı koyun.

Bezeyi elinizle açın, ortasına kaşar peynirini koyun ve iki ucundan katlayın. Diğer tarafı da aynı şekilde bitirin.

Pekmezi suyla karıştırın. Suya önce mayayı sonra tohumları her iki tarafına dökün ve yağlanmış tepsiye dizin.

Üzerine bıçakla hafif çizikler atın.

Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında altın rengi olana kadar pişirin.

Sabah Pişirmek İçin Akşam Dolaba Yoğurt koyun.Börek hazır.

Deneyecek olanlara şimdiden bol şans

youtube ve instagram sayfama hoşgeldiniz

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın