Kahvaltı Menüleri 2013 (İkinci Gün) – Tarifler.net.tr – Pratik Tarifler

2013 (2. Gün) kahvaltı menüleri nasıl hazırlanıyor? Tarif tüyoları, binlerce tarif ve daha fazlası… Nilay Tulum Türk 2013 Kahvaltı Menüsü, İftar Menüleri, Kahvaltı Menüsü, Kahvaltıda Ne Yenir, Kabaklı Yaz Eriştesi, Yaz Pudingli Güllacı, Ramazan Menüleri, Sağlıklı İftar Menüleri, Taze Fasulye Çorbası , Ton balıklı salata, yaz kahvaltı menüsü, yaz yemekleri, kahvaltı menüsü

Çıkış tarihi: 09/07/2016

4 5 5 1

Merhaba sevgili arkadaşım,

Bu yıl kahvaltı menülerini sıcak günlere göre yapmaya çalıştım. Mümkün olduğunca hafif, pratik ve lezzetli menüler oluşturmayı umuyorum.

Ramazan menüleri yapıyorum gün gün sizlerle paylaşacağım. Umarım kendi menülerinizi oluştururken size yardımcı olur ve yol gösterir.

Bazı öneriler:

    Kahvaltı menüsüne çorbayı mutlaka ekleyin. Yağlı, tuzlu veya tatlı yiyeceklerden kaçının. Hızlı yemek yerine yavaş yiyin ve yemeklerinizi çiğneyin. Gün içinde kaybettiğiniz suyu yerine koymak için kahvaltıdan sonra düzenli olarak su tüketin, şerbetli tatlılar yerine sütlü ve meyveli tatlıları tercih edin. Su ve kalsiyum ihtiyacınızı karşılamak için bol bol süt ve yoğurt tüketin. Ekmek tercihiniz sadece ramazan ekmeği değil; Fındık, kepekli tahıllar ve tam buğday ekmeği ile kullanın.

Ağzınızdaki lezzeti kaçırmayın.

Aşk…

İkinci gün kahvaltı menüsü

taze fasulye çorbası
Ton balıklı salata veya köfte salatası
Yaz kabak makarna
Yaz Güllacı Pakmayalı pudingli

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın