Kahvaltıda Elmalı Baharatlı Fırında Patates

Merhaba arkadaşlar. Sizlerle yine nefis bir kahvaltılık tarifi paylaşmak istedim.

Patates pişirmeyi kimse bilmiyor ama bu versiyonu çok seveceğinize inanıyorum.

Patatesleri soyup iri doğrayın.

Yıkayın, fazla suyu boşaltın ve bir tencereye koyun.

Baharatları ve tuzu atıp sıvı yağı ekleyeceğiz ardından suyu ekleyip orta ateşte açalım.

Kapağını kapatıp patatesler yumuşayıncaya kadar pişirin.

Patatesler haşlanırken fazla sallamamaya dikkat edin yoksa dağılırlar.

Patatesler yenecek kadar yumuşadığında tencereyi ocaktan alıp sıcak veya soğuk olarak servis edebilirsiniz.

Her iki şekilde de lezzetlidir, deneyecek olanlar şimdiden tadına baksınlar.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın