Sıra dondurma tariflerine geldi. Dondurma ile hazırlanabilecek en lezzetli ve pratik yemeklerden biri de kegana dondurmasıdır.
Pratik tarifler ve küçük Tarifler.net.tr ile sevdiklerinize şık tarifler hazırlayın. Dilerseniz bu lezzetli ikramları kendi Carte d’Or soslarınızla tatlandırabilirsiniz.
Carte d’Or’unuzu alın ve doğru mutfağa gidin!
İçerik Tablosu
Caigana Dondurma Tarifi İçin Malzemeler
- 5 yemek kaşığı un (100g), 3 yumurta, 1 su bardağı süt (140ml), 1 kahve fincanı bal (70ml), 2 tatlı kaşığı kabartma tozu, 1 yemek kaşığı margarin veya tereyağı (20g), 1 avuç fasulye Yer Fıstığı ( 20 gr), 1 top carte d’or klasik krema ve sütlü çikolatalı dondurma
Kaigana Dondurma Tarifi nasıl yapılır?
Yumurta, süt, un ve kabartma tozunu çırparak kalın bir bulamaç yapın. Yağı tavaya koyun. Eriyince hazırladığınız hamurdan kaşıkla dökün. Her iki tarafta kızartın ve bir tabağa aktarın. Balı bir bardak su ile ısıtıp hazırladığınız artıkların üzerine dökerek eritin. Fıstığı robota sürükleyin. Bir top dondurma ve Antep fıstığı ile servis edilir.
Afiyet olsun.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]