Kakao Nişastalı Bisküvi – Tarifler.net.tr – Pratik Tarifler

Merhaba sevgili arkadaşım,

Bir pazar günü kahvenin yanında çok da yormayan lezzetli bir brownie tarifi vereyim size. Evde açıp paketteki her şeyin sonunu kullandığım bu tarifi çok sevdik. Şeker miktarı çikolata parçaları içerecek kadar yeterli. Eşim gibi daha tatlı sevenler için üzerine eritilmiş çikolata gezdirdim.

Kurabiyeler piştikten sonra soğumaya bırakın çünkü içi hala yumuşak. Tamamen soğuduktan sonra servis tabağına alabilirsiniz.

Bu kullanışlı doğum günü pastası tarifini denemeyi unutmayın.

Aşk…

Kakaolu nişastalı kurabiye tarifi için malzemeler

    1 su bardağı oda sıcaklığında tereyağ 1 yumurta 2 su bardağı un 1 çay bardağı buğday nişastası 1 çay bardağı pudra şekeri 1 paket kabartma tozu 2 tepeleme yemek kaşığı kakao 1 çay bardağı damla çikolata

Kakaolu nişastalı kurabiye tarifi nasıl yapılır?

Oda sıcaklığındaki tereyağı, yumurta, pudra şekeri ve nişastayı karıştırın. Un, kakao ve kabartma tozunu ekleyip karıştırmaya devam edin. Birleştirilen hamura çikolata parçacıklarını ekleyin ve karıştırın. Yoğurduğunuz hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar alıp 3-4 cm aralıklarla tepsiye dizin. 180 derece fırında 10-12 dakika pişirin. Oda sıcaklığına gelen brownileri isteğe bağlı olarak eritilmiş çikolata gezdirerek bir miktar damla çikolata ile servis edin.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın