medyauzmani.com

Kakaolu Gelin Pastası – Tatlılarım

Kakaolu Gelin Pastası Tarifi, Kakaolu Gelin Pastası Nasıl Yapılır?

Yumurta ve şekeri güzelce çırpın. Ardından eritilmiş margarini, sütü ve vanilyayı ekleyip karıştırın.

Unu eleyip karışıma un ve kakaoyu koyup tekrar karıştıralım ve kredimi ve margarini dökelim.

175 derecede pişirelim Kek soğurken pudingi hazırlayalım.

Gelin Pastası muhallebisi için süt, şeker, un ve nişastayı tencereye alıp çırpma teli ile karıştırarak pişirelim.

Birkaç dakika pişirip ocaktan alın.

Vanilya ve krem ​​şantiyi ekleyip mikserle çırpın.

Soğuyan kekin üzerine kürdan ile delikler açalım ve 1,5 su bardağı süt ile bir yemek kaşığı şeker (şeker eriyene kadar karıştırarak) karıştırıp kekin üzerine dökelim.

Daha sonra muhallebiyi soğuyan kekin üzerine eşit şekilde yayın.

Üzerine hindistan cevizi serptim. 3-4 saat dinlenmeye bırakın.

Kakaolu Gelin Pastası hazır, afiyet olsun.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın