Kale

Keşkul وصفة Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 yumurta sarısı
  • 2 yemek kaşığı mısır nişastası
  • 1 yemek kaşığı pirinç unu
  • 1 litre süt
  • 1 çay kaşığı badem tozu
  • 1 çay kaşığı hindistan cevizi
  • 1 paket vanilya

üzerine

  • Öğütülmüş Badem veya Yer Fıstığı
  • Kırmızı meyveler veya nar taneleri

Koçol tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Toz şeker, yumurta sarısı, mısır nişastası, pirinç unu ve sütü geniş bir kaba alıp çırpın.
  2. Süzüp bir tencereye koyalım, badem tozu, hindistan cevizi ve vanilyayı ekleyip tekrar çırpın.
  3. Tencereye aktarıp tenceremizi ocağa alalım.
  4. Orta ateşte sürekli karıştırarak koyulaşana kadar pişirelim.
  5. Pudingimizi ocaktan alıp kaselere paylaştıralım.
  6. Tatlıları oda sıcaklığında buzdolabında en az 3-4 saat bekletelim.
  7. Dilediğimiz gibi süsleyip servis edelim. Bu ölçüler kullanılarak 5-6 damar elde edilir. Tabii ki, kasenin boyutu da önemlidir. afiyet olsun

Resimlerle Keshkol tarifi

  • tatlı tarifi
  • arzu
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

balkabağı şekeri

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın