medyauzmani.com

Kalıpta Şerbetli Revani Tatlısı – Benim Tatlılarım

Kalıpta Şerbetli Revani Tatlısı, Kalıpta Şerbetli Revani Tatlısı Nasıl Yapılır?

Muhteşem sunumu ve ağızda dağılan enfes tadıyla revani tarifini sizlerle paylaşıyorum, kaydetmeyi unutmayın 😘

Önce suyumuzu hazırlayalım ve soğumaya bırakalım. Şerbet malzemeleri karıştırılarak bir tencerede pişirilir ve soğumaya bırakılır.

Revanımızı hazırlamaya devam edelim.

4 yumurta, şeker ve vanilyayı bir kaba alıp mikser ile köpük köpük olana kadar çırpın.

Sıvı yağ, yoğurt, irmik ekleyip karıştıralım. Son olarak un, tuz ekleyin ve karıştırın.

Yağlanmış bir kalıba dökün

170 derecede ısıtılmış fırında üzeri kızarana kadar pişirelim.

Fırından çıkan revanilere ılık su verelim, soğumasını bekleyelim, servis tabağına alıp servis yapalım.

Daha önce deneyenler için

SEVİYORUM 😋

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın