Karışık kavurma nasıl yapılır? Ayrıca size fikir verecek 4 yorum var. Tarif İpuçları, Binlerce Tarif ve Daha Fazlası… Nilay Tulum, Biber, Domates Sos, Tavada Kabak, Karışık, Stir-Fry Yöntemi, Stir-Fry, Stir-Fry Sos, Stir-Fry Tarifi, Kolay Stir-Fry , Patates Kızartması, Kızartma Patlıcan, Tavada Sebze Kızartması, Zeytinyağı, Zeytinyağı
Çıkış tarihi: 28.10.2007
4 5 5 1
Bir kez hazırlandıktan sonra sabah, öğle ve akşam rahatlıkla yiyebileceğiniz lezzetli bir tarif arıyorsanız işte patates kızartması tarifi..
Tavada evinizde bulunan hemen hemen tüm sebzeleri ekleyebileceğiniz tavada makarna, pilav ve et yemekleri ile de inanılmaz uyum sağlıyor. Domates sosu bu tarife çok yakışmış, ayrıca tavada kızartma tarifim de yakında…
İçerik Tablosu
Karışık Kızartma Tarifi Malzemeleri
- 2 adet patlıcan 2 adet kabak 10 adet yeşil biber 2 adet orta boy patates 2-3 adet pırasa (isteğe bağlı) Yağ Kızartmak için tuz
Karışık kavurma tarifi nasıl yapılır?
Patlıcanı ve çeşitli kabakları iyice soyun. 1 cm genişliğinde halkalar halinde kesin. Yeşil biber yıkanır ve bıçakla delinir. Patateslerin kabuklarını soyup çubuk şeklinde doğrayın, önce patatesleri sonra kabakları, patlıcanları ve son olarak da biber ve arpacıkları yağda kavurun. Kızaran sebzeleri peçete serili tabaklara alın ve yağda bekletin. Soğuk bir tabağa konur ve ılık veya soğuk olarak servis edilir.
sosu için
Margarini eritip sarımsağı ekleyin. Sarımsakların renkleri hafif kahverengileşmeye başlayınca domatesleri ekleyin ve sarımsaklar yumuşayıp suyunu biraz çekene kadar pişirin, ardından 1 yemek kaşığı salçayı ekleyin. Dilediğiniz kadar sulu bırakabilirsiniz. Kızaran sebzelerin üzerine dökün. Yanında sarımsaklı veya sarımsaksız yoğurt ile servis edilir.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]