medyauzmani.com

Karışık Meyve Reçeli – Tatlılarım

Yaptım ve bu yüzden düzenli oldum dedim

Mucit olduğumu iddia edemem ama hiçbir yerde bulunamadı, tabii ki bulamadım.

Mutlaka deneyin derim, bizim gibi istikrarlı olursunuz.

Karışık Meyve Reçeli tarifi için dilediğiniz meyveleri yıkayıp kabuklarını soyun.

Soyulması gereken derileri çıkarın, tohumları çıkarın

İstediğiniz kadar dilimleyin, meyveyi bir kat şeker ve bir kat meyve gibi derin bir kaba koyun.

Gece boyunca soğutun

Sabah tencereyi alın ve pişirin

Köpürdüğünde tereyağını ekleyin ve ısıyı azaltın.

Kıvam alana kadar kaynatın

Limon suyu ekleyin veya birkaç diş sitrik asit ekleyin.

Bağlantısı olduğunu anlamak için bir tabağa bir çay kaşığı şerbet koyun ve parmağınızla yol açın.

Su durgunsa, çok kalındır.

Akıyor ve buluşuyorsa daha fazla kaynaması gerekiyor demektir.

Meyve ve çeşitlerin fiyatı tamamen size kalmış.

Ne kadar çok meyve eklerseniz o kadar lezzetli olur.

Sıcakken kavanozlara koyun, soğuyunca kapağını sıkıca kapatıp uzun süre saklayabilirsiniz.

Yemeği önceden hazırlayın ve tadını çıkarın

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın