Karışık Pizza (Maya Hamuru) – En Sevdiğim Yemek

Karışık Pizza tarifi için un hariç tüm malzemeler iyice karıştırılır. Un sistematik olarak eklenir ve yumuşak hamur sertleştirilir. Üzerini örtüp bir saat demlenmesine izin verin. Tepsinizin büyüklüğüne göre bezeler hamurdan alınır ve açılan tepsiye dizilir. Hamurun üzerine çatalla delikler açılır. Diğer taraftan ketçap, domates ve yağ karıştırılarak hamurun üzerine yayılır. Üzerine biraz kaşar serpin. Domates, biber, sucuk, sucuk, salam ve mantar ile süslenir. 170 derecede önceden ısıtılmış fırında pişmeye bırakılır.Fırından çıkınca tekrar rendelenmiş kaşar peyniri serpip 5-7 dakika pişirin. Karışık Mayalı Hamur Pizza servise hazır.

yemek istiyorum 😄

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın