Karışık Sebze Karışımı,
Patatesleri haşlayalım.
Mantarları yıkayıp soyun ve ortadan ikiye bölün.
Soğan ve sarımsak karanfil serpin.
Biberleri büyük halkalar halinde kesin.
Yağı bir tavaya alın ve ısıtın. Haşlanmış patatesleri içine koyun ve beş dakika pişirin. Hadi gidelim.
Kızarmış patatesleri bir tabağa alalım, mantarları bu sefer tavaya alalım, harlı ateşe koyalım ve mantarları patateslerin üzerine koyalım.
Soğanı tavaya alıp kızartalım, pembeleşmeye başlayınca sarımsak ve biberi ekleyip kavurmaya devam edelim.
Biberler yumuşayınca patatesleri ve mantarları tencereye alıp tuz ve baharatları ekleyip iki dakika birlikte pişirelim. Yüksek ateşte pişirelim.
Pişen sebzeleri ocaktan alıp ince kıyılmış maydanozu ilave edip karıştırın.
Pişen sebzeleri servis tabağına alıp üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpelim.
Deneyecek olanlara bol şans.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]