Karışık Kızartma Tarifi Malzemeler
- 5 orta boy patates
- 4 biber
- 2 orta boy patlıcan
- 1 havuç
- 1 domates
- 1 soğan
- 2 diş sarımsak
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 2 yemek kaşığı domates salçası
- 1 çay kaşığı kekik
- 1 çay kaşığı su
Karışık kızartma tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Patates, biber, patlıcan, domates, soğan ve sarımsakları kesin.
- Üzerine sıvı yağı ekleyip önceden ısıttığımız fırına veriyoruz.
- Daha sonra kekik ve suyu bir kaba alıp karıştırıyoruz.
- Rengi dönünce ocaktan alıp hazırladığımız salçalı sosu ekleyip tekrar fırına verelim.
- Domates salçası suyu çektiğinde fırını kapatabilirsiniz. tadını çıkar
Resimlerle karışık kızartma tarifi
Karışık kızartma yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]