medyauzmani.com

Karıştırma Kızartma

Karışık Kızartma Tarifi Malzemeler

  • 5 orta boy patates
  • 4 biber
  • 2 orta boy patlıcan
  • 1 havuç
  • 1 domates
  • 1 soğan
  • 2 diş sarımsak
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 2 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı su
Karışık kızartma tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Patates, biber, patlıcan, domates, soğan ve sarımsakları kesin.
  2. Üzerine sıvı yağı ekleyip önceden ısıttığımız fırına veriyoruz.
  3. Daha sonra kekik ve suyu bir kaba alıp karıştırıyoruz.
  4. Rengi dönünce ocaktan alıp hazırladığımız salçalı sosu ekleyip tekrar fırına verelim.
  5. Domates salçası suyu çektiğinde fırını kapatabilirsiniz. tadını çıkar ☺

Resimlerle karışık kızartma tarifi

Karışık kızartma yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın