Karnabahar Biftek – Tarifler.net.tr – Pratik Tarifler

Karnabahar bifteği nasıl yapılır? Tarif Püf Noktaları, Binlerce Tarif ve Daha Fazlası… Nilay Tulum, Karnabahar Hindi Fırını, Karnabahar Biftek, Karnabahar Biftek Nasıl Yapılır, Karnabahar Biftek, Kolay Karnabahar Takibi, Aranıyor Daha Fazlası

2 5 5 1

Karnabahar Biftek bayılacağınız çok hafif ve pratik bir lezzet Damak zevkinize göre orta boy karnabahar tadına bakıp fırında pişirebileceğiniz kadar 💕 Dilimli olduğu için kaynatmaya gerek kalmadan çabuk pişiyor. Kişi başı iki dilim yeterlidir.

Tariflerimi görmek için @mutfaksirlari hesabımı takip etmeyi, tarifimi kaydetmeyi ve ayrılmayı unutmayın ❤️💕
Diğer karnabahar tariflerine buradan ulaşabilirsiniz.

Aşk…

Dersler:

    2 dilim karnabahar 1 diş sarımsak zeytinyağı ezilmiş kırmızı biber karabiber tuz

Bulgur salatası:

    Bir su bardağı ince bulgur, iki su bardağı kaynar su, bir parça salatalık, bir çay bardağı haşlanmış nohut, nar taneleri, balzamik sirke, zeytinyağı, tuz, karabiber

Karnabahar biftek tarifi nasıl yapılır?

Karnabaharı yıkayın, şeritler halinde kesin ve folyoya koyun. Sos için toz biber, tuz, karabiber ve zeytinyağını karıştırıp karnabaharların üzerine gezdirin. 180 derecede fırında pişirin. Karnabahar haşlanırken bulguru derin bir kaba alıp üzerine kaynar su ekleyin ve 10 dakika şişene kadar dinlendirin. Salatalığı doğrayın ve nar taneleri ve nohutla birlikte şişmiş bulgura ekleyin. Zeytinyağı, tuz, karabiber ve balzamik sirke ile tatlandırıp servis tabağına alın. Üzerine karnabahar koyup servis yapın.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın