Karnabahar köftesi vegan

karnabahar köftesi tarifi malzemeleri

  • 1 küçük karnabahar
  • 2 Yumrata ⠀
  • 2 yemek kaşığı peynir
  • 5-6 fesleğen yaprağı ⠀
  • 1 Orti Koro Sogan’ın Çocuğu ⠀
  • 2 diş sarımsak
  • 4-5 yemek kaşığı un (kıvamına göre eklenebilir) ⠀
  • İstenilen baharatlar ve tuz

Karnabahar köftesi vegan tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Karnabaharı robottan geçirin. Fesleğen ve soğanı doğrayın.
  2. Tüm malzemeleri karıştırıp köfte şekli verin.
  3. Üzerine haşhaş sıktım. Dilerseniz susam/çörek otu ekleyebilirsiniz.
  4. 200 derecede 20-30 dakika fırında pişirin. Afiyet olsun.

fotoğraflı karnabahar köfte vejetaryen tarifi

  • tatlı tarifi
  • Karnıbahar
  • köfteler
  • krep
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • vejetaryen
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Kavurmada kavrulmuş brokoli

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın