Böylesine lezzetli bir kaşık yapmayalı 3 yıl olduğunun farkındayım. İşte kahvaltınızı şenlendirecek ve özellikle çocukları heyecanlandıracak 10 pankek tarifi. Hazırlaması ve pişirmesi 10 dakika sürüyor. Sevmediğiniz veya evde bitiremeyeceğiniz peynirler varsa onları da kullanabilirsiniz.
Dikkat edilmesi gereken en önemli şey peynirin içindeki tuz miktarıdır, eğer tuzsuzsa tuz eklemeyi unutmayın. Çok tuzluysa zaten tuz eklemeye gerek yok.
6X Titanyum İndüksiyon Krep Tava yapışmaz ve çizmeden uzun ömürlü kullanımı sayesinde favori tavam oldu. 6X sayesinde standart Tefal tavalardan 6 kata kadar daha güçlüdür.
Powelix Activflow Expert El Blenderi ayrıca doğrama, çırpma ve karıştırma için mükemmeldir. 1500W motoru ile en zorlu malzemelerde bile üstün doğrama sağlar. Kekleri mükemmel şekilde yükseltir.
tefaltürkiye işbirliği
İçerik Tablosu
Kaşıkla mantı tarifi için malzemeler
:
- 3 yemek kaşığı rendelenmiş beyaz peynir 1 çay bardağı süt 1 büyük boy yumurta Yarım paket kabartma tozu 1 su bardağı un 1 büyük tutam dereotu 1 büyük tutam maydanoz 1-2 küçük küp tereyağı
Peynirli pankek tarifi nasıl yapılır?
Yumurtayı çırpma kabına alıp üzerine sütü ve peyniri ekleyip çırpıyoruz. Unu kabartma tozu ekleyerek çırpın, ince doğranmış sebzeleri ekleyin ve karıştırın. Tavayı biraz sıvı yağ ile yağlayın ve gerekirse fazla yağı bir bezle alın. Hamuru bir çorba kaşığı ile alın ve sıcak tavaya koyun. Kaşığın tersiyle hafifçe yayın (pullanmadan düzeltin) ve bir tarafı kızarınca diğer tarafını çevirin ve yükselip kızardığında servis tabağına alın. Hamur pişince ılık veya soğuk olarak servis edin.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]