Kahvaltınızın vazgeçilmezi olabilecek bir tarifle başlayalım,
Kaşarlı Patates Tarifi için,
Patatesleri soyup yıkadıktan sonra küçük küpler halinde kesiyoruz.
Sıvı yağımızı pişirip ısıtacağımız bir tavaya alıyoruz. Doğranmış patatesleri kızgın yağa ekleyin ve bir kapakla kapatın.
Patatesin yumuşak olması için çatal yardımıyla yumuşak olup olmadığını kontrol edip yumuşayınca ağzını açıyoruz.
2-3 dakikada ağzı açık şekilde pişiriyoruz.
Daha sonra kaşar rendelerimizi patateslerin her tarafı aynı olacak şekilde ekliyoruz.
Ocağın altını kısıp peynirler eriyene kadar pişiriyoruz.
Servise hazır. Sıcak olarak servis edelim.
Afiyet olsun!
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]