medyauzmani.com

Limonlu Baharat Yapımı

En İyi Limonatayı yapmak için limonlar ve portakallar rastgele 4 veya 6 parçaya bölünür.

Bir dondurucu poşetine konur ve dolabın dondurucu bölümüne yerleştirilirler.

Buz kaldırıldıktan sonra, bir mutfak robotunun kasesine yerleştirilir.

Üzerine toz şeker eklenip parçalayıcı bıçağı bağlanarak püre haline gelene kadar işleme devam edilir.

Ezilen hamur bir kaba alınır ve limon tuzu ve su ile homojen hale gelene kadar karıştırılır.

Damak zevkinize göre limon tuzu ve şekeri ekleyebilirsiniz.

Son olarak hafif macunlu bir elek ile veya ince bir bezle elek ile silebilirsiniz, böylece püre kalmaz.

Ev Yapımı veya Tatlı Limonata Servise Hazır.

Afiyet olsun

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın