Nefis bir kahvaltı tarifi. Et ve köfte ile de yapabilirsiniz. Bu boyutta 20 adet vardır. İsterseniz para ekleyebilirsiniz.
Hileler var. Bunu dinlemelisiniz. Böylece;
Patatesleri kabukları üzerinde olacak şekilde haşlayın ki fazla su çekmesinler.
Kaşar peynirini rende üzerine kullanıyoruz. Bu kısım macunu delebilir.
Kızarttığımızda sadece tavayı yağlamak için sıvı yağ kullanıyoruz.
Cheddar Patates Topları tarifi için patatesleri çamurdan temizliyoruz ve yıkıyoruz. Su içmemek için cildi kurutmadan üzerini geçecek kadar su döküp kaynatıyoruz. Ayrıca düdüklü tencerede daha kısa sürede kaynatabilirsiniz.
Kaynayınca kabuğunu soyup eziyoruz. Tuz ve 1 yemek kaşığı un serpin. En sevdiğiniz baharatları da ekleyebilirsiniz.
Yoğurun ve küçük toplar halinde kırın.
Ellerimizi açıp ortasına biraz kaşar peyniri koyuyoruz. Çok fazla kilo vermeyin.
Sarıyoruz ve çörek gibi kapatıyoruz. Çok az yağ ile tavaya iki tarafını da koyuyoruz.
Çok fazla değil, sadece kızarıklık yapacak kadar.
Kaşarlı Patates Toplarımızı sıcak olarak servis ediyoruz.
Afiyet olsun..
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]