Izgara Altın Karnabahar Tarifi Malzemeler
- Yaklaşık 1 kg karnabahar
- kaynayan su
- Yarım su bardağı süt
- limon (birkaç damla)
kızartma için
- 3 yumurta
- Sebze yağı
- bir kova
üzerine
- sarımsaklı yoğurt
Altın karnabahar kavurma tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Tarifimiz karnabaharın temizlenmesi ve haşlanmasıyla başlıyor.
- Temizleyip yıkadığımız karnabaharı büyük bir tencereye alıp bitene kadar suyla dolduruyoruz.
- Brokoli ile başlarken kokunun eve yayılmaması için kaynatma aşamasında üzerine süt ilave edin ve bir veya iki damla limon ekleyin. Süt kaynayınca yumuşayacağı için sıkalım. Ayrıca daha lezzetli oluyor.
- Haşlanan karnabahar soğuduktan sonra sıvı yağı derin bir tavaya alıp kızdıralım.
- Haşlanmış karnabaharı önce çırpılmış yumurtaya sonra galeta ununa bulayıp kızartalım.
- Sarımsaklı yoğurt veya kızarmış karnabahar yanında yapabilirsiniz. Afiyet olsun.
Altın karnabahar kızartma tarifi
Kızarmış altın karnabahar makalesi ilk olarak son anda Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da çıktı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]