Kavrulmuş altın karnabahar

Izgara Altın Karnabahar Tarifi Malzemeler

  • Yaklaşık 1 kg karnabahar
  • kaynayan su
  • Yarım su bardağı süt
  • limon (birkaç damla)

kızartma için

  • 3 yumurta
  • Sebze yağı
  • bir kova

üzerine

  • sarımsaklı yoğurt
Altın karnabahar kavurma tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Tarifimiz karnabaharın temizlenmesi ve haşlanmasıyla başlıyor.
  2. Temizleyip yıkadığımız karnabaharı büyük bir tencereye alıp bitene kadar suyla dolduruyoruz.
  3. Brokoli ile başlarken kokunun eve yayılmaması için kaynatma aşamasında üzerine süt ilave edin ve bir veya iki damla limon ekleyin. 🍋 Süt kaynayınca yumuşayacağı için sıkalım. Ayrıca daha lezzetli oluyor.
  4. Haşlanan karnabahar soğuduktan sonra sıvı yağı derin bir tavaya alıp kızdıralım.
  5. Haşlanmış karnabaharı önce çırpılmış yumurtaya sonra galeta ununa bulayıp kızartalım.
  6. Sarımsaklı yoğurt veya kızarmış karnabahar yanında yapabilirsiniz. Afiyet olsun.

Altın karnabahar kızartma tarifi

Kızarmış altın karnabahar makalesi ilk olarak son anda Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da çıktı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın