kavrulmuş mor lahana tarifi


Kavrulmuş Mor Lahana Malzemeler

  • 1 orta boy mor lahana
  • 1 küçük soğan
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • Yarım yemek kaşığı biber salçası
  • tuz
  • karabiber
  • 1 taze limonun suyu

Közlenmiş mor lahana tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Mor lahanayı ince yetiştiriyoruz, kalın doğrarsanız bildiğiniz gibi mor lahana biraz sert oluyor aksi halde mor lahana pişmeyebilir.
  2. Tavaya 3 yemek kaşığı zeytinyağı veya ayçiçek yağı ekleyin.
  3. Küp şeklinde doğradığımız soğanları ilave edip kavuralım.
  4. Soğana yarım yemek kaşığı domates salçası ekleyin ve karıştırın.
  5. Tavaya biraz ince doğranmış mor lahana ekleyin, karıştırın ve gerisini ekleyin.
  6. Tavamıza tadına göre tuz ve karabiber ekliyoruz ve son olarak taze limon suyunu dilerseniz piştikten sonra ekleyebilirsiniz, şimdi ekledim pişirmede sorun kalmasın.
  7. Kapağı kapalı olarak 20 dakika pişiriyoruz, mor lahananın iyi pişmiş olmasına dikkat edelim.
  8. Kavrulmuş mor lahana hazır, sıcak veya soğuk servis edebilirsiniz. Afiyet olsun!.

kavrulmuş mor lahana tarifi

  • tatlı tarifi
  • kavurma
  • lahana
  • daha fazla
  • Mor lahana tarifleri
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • Yemek tarifi
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda

sonraki haber:

tavuklu makarna salatası

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın