Çıtır tavuk parçaları ile marul salatası malzemeleri
- 1 tavuk göğsü
- yarım marul
- 3 salatalık turşusu
- 1/2 (yarım) su bardağı mısır
- 6 yemek kaşığı yoğurt
- 1.5 yemek kaşığı mayonez
- 1 kase baharat (kızarmış ekmek) (İsterseniz tarifi sayfamda var)
- 1 çay kaşığı tuz
Kavrulmuş tavuklu marul salatası nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
Sağlıklı, kolay ve doyurucu bir tarif :)).
- Tavuk göğüslerinin üzerine 3 su bardağı su koyup kaynatıp küp şeklinde doğrayalım.
- Marul ve salatalık turşusunu küçük küçük doğrayalım.
- Bir kapta yoğurt ve mayonezi karıştırın.
- Salataya ekleyin ve tekrar karıştırın.
- Salamura mısır ekmeği parçalarını ekleyin, tuzlayın ve tekrar karıştırın. Tabaklayıp servis edebilirsiniz. :))Afiyet olsun.
Tost kullanmak istemiyorsanız sade de yapabilirsiniz, çünkü tost sıcakken lezzetli ve doyurucu oluyor. Üzerini mısır ve tost ile süsleyip servis edersiniz içine biraz tost koyup üstüne servis yapabilirsiniz :))
Resimlerle kruton ve tavuk tarifi ile marul salatası
İçerik Tablosu
ilişkili
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]