Kavrulmuş tavuklu marul salatası

Çıtır tavuk parçaları ile marul salatası malzemeleri

  • 1 tavuk göğsü
  • yarım marul
  • 3 salatalık turşusu
  • 1/2 (yarım) su bardağı mısır
  • 6 yemek kaşığı yoğurt
  • 1.5 yemek kaşığı mayonez
  • 1 kase baharat (kızarmış ekmek) (İsterseniz tarifi sayfamda var)
  • 1 çay kaşığı tuz
Kavrulmuş tavuklu marul salatası nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

Sağlıklı, kolay ve doyurucu bir tarif :)).

  1. Tavuk göğüslerinin üzerine 3 su bardağı su koyup kaynatıp küp şeklinde doğrayalım.
  2. Marul ve salatalık turşusunu küçük küçük doğrayalım.
  3. Bir kapta yoğurt ve mayonezi karıştırın.
  4. Salataya ekleyin ve tekrar karıştırın.
  5. Salamura mısır ekmeği parçalarını ekleyin, tuzlayın ve tekrar karıştırın. Tabaklayıp servis edebilirsiniz. :))Afiyet olsun.

Tost kullanmak istemiyorsanız sade de yapabilirsiniz, çünkü tost sıcakken lezzetli ve doyurucu oluyor. Üzerini mısır ve tost ile süsleyip servis edersiniz içine biraz tost koyup üstüne servis yapabilirsiniz :))

Resimlerle kruton ve tavuk tarifi ile marul salatası

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın