Kavrulmuş taze fasulye (yumurtalı)

Fasulye Tarifi Malzemeler (yumurtalı)

  • Yarım kilo yeşil fasulye
  • 2 büyük soğan
  • 3 diş sarımsak
  • 2 yeşil biber
  • yeterli yağ
  • 1.5 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı kırmızı pul biber
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 2 yumurta

kaynayana kadar:

  • yeterince su
Kavrulmuş fasulye (yumurtalı) tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Tahıllar ayıklanır, kesilir ve yıkanır.
  2. Uygun bir tencereye alın, iki parmağınızı üzerinden geçirin, su ekleyin ve kaynamaya bırakın.
  3. Suyunu çekene kadar kaynatın, pişmezse biraz su ilave edip kaynatın.
  4. Suyu çekildikten sonra pişirilirse ocaktan alınır.
  5. Vitamini içeride tutun, su süzülmeyecek ve daha lezzetli olacaktır.
  6. Ayrı bir tavada soğan, biber ve sarımsağı yağda haşlanmış fasulyeler ilave edilip kavrulana kadar soteleyin.
  7. Tuz, baharat ve sahanda yumurtayı ekleyip kırın ve servise hazır.🌹.

Resimli kavrulmuş barbunya (yumurtalı) tarifi

“Taze Fasulye (Yumurtalı)” yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın