Fasulye Tarifi Malzemeler (yumurtalı)
- Yarım kilo yeşil fasulye
- 2 büyük soğan
- 3 diş sarımsak
- 2 yeşil biber
- yeterli yağ
- 1.5 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı kırmızı pul biber
- 1 çay kaşığı kimyon
- 2 yumurta
kaynayana kadar:
- yeterince su
Kavrulmuş fasulye (yumurtalı) tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Tahıllar ayıklanır, kesilir ve yıkanır.
- Uygun bir tencereye alın, iki parmağınızı üzerinden geçirin, su ekleyin ve kaynamaya bırakın.
- Suyunu çekene kadar kaynatın, pişmezse biraz su ilave edip kaynatın.
- Suyu çekildikten sonra pişirilirse ocaktan alınır.
- Vitamini içeride tutun, su süzülmeyecek ve daha lezzetli olacaktır.
- Ayrı bir tavada soğan, biber ve sarımsağı yağda haşlanmış fasulyeler ilave edilip kavrulana kadar soteleyin.
- Tuz, baharat ve sahanda yumurtayı ekleyip kırın ve servise hazır..
Resimli kavrulmuş barbunya (yumurtalı) tarifi
“Taze Fasulye (Yumurtalı)” yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]