Shepherd’s Roast nasıl yapılır? Ayrıca size fikir verecek 3 yorum var. Tarif Püf Noktaları, Binlerce Tarif ve Daha Fazlası… Nilay Tulum Türk actifry, ActiFry’da Et Pişirme, ActiFry Ölçüleri, Actifry Tarifleri, Çoban Kaburga, Et Kavurma, Kavurma, Kuzu, Expert TV, Et Yemekleri
Çıkış tarihi: 07-20-2010
4 5 5 1
Merhabalar, yorucu bir fotoğraf çekiminden sonra yine dayanamadım ve dün yaptığım tarifi paylaşmaya karar verdim 🙂 Bugün Expert TV için pandispanya yaptım, çok ilginç ve güzel bir fotoğraf çekimi oldu.
Biliyorsunuz ki kavurma çok stresli bir iş bu yüzden uzun süredir kullanamadığım ActiFry’ımı akşam kullanmaya karar verdim.
Eti önceden hazırlayıp marine ederseniz yemeğinizi hazırlamak çok az zaman alacaktır. Tarifteki lavaş dışında patates kızartması ve pilav ile servis ettim. Pratik ve lezzetli bir tarif arıyorsanız denemenizi tavsiye ederim. Normal tarifini soracaksanız yarın eklerim 🙂 Sevgilerimle…
İçerik Tablosu
Kavrulmuş Çoban Tarifi Malzemeler
- 500 gr kuzu veya dana eti (ince kıyılmış), 1/2 yemek kaşığı Actifry zeytinyağı, 1 yemek kaşığı elma sirkesi, 2 domates, 3 yeşil biber, ¼ Actifry, 1 yemek kaşığı tuz, 1/4 Actifry kaşığı, 1 yemek kaşığı kuru kekik, 1/4 aktifer, 1 yemek kaşığı toz kırmızı biber, 1 diş sarımsak, 4 adet lavaş ekmeği
Kavurmalı çoban tarifi nasıl hazırlanır?
Dört domates Biberleri ikiye bölün ve çekirdeklerini çıkarın. İkisini de ince ince kıyın. Sarımsakları soyun ve ince doğrayın. Kuzu eti zeytinyağı, sirke ve toz kırmızı biberle karıştırıp 30 dakika bekletin. Yağı pişirme haznesine koyun ve Actifry’ı çalıştırın. İki dakika sonra eti ekleyin ve 10 dakika daha pişirin. Domates, kırmızı biber, kekik ve sarımsağı ekleyip 7 dakika daha pişirmeye devam edin. Tuzla tatlandırdıktan sonra 3 dakika daha pişirin. Çoban rostosunu lavaş ekmeğine bölün ve servis yapın.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]