🍊 Ben 1 kilodan az şeker kullandım ama daha tatlı olmasını isterseniz 1 kilodan fazla ekleyebilirsiniz. Kayısıların acı tadını sevdiğim için şeker eklemiyorum.
🍊 Kayısı Reçeli Tarifi Akşamdan yıkayıp duruladım, şekeri döktüm ve bekledim.
🍊 Sabah sobanın üzerine koydum. Ben koyu ve sıvı değil sevdiğim için kıvamını damak zevkime göre değiştirdim (marmelat benzeri)
🍊 Kayısının cinsine göre kaynama süresi de değişir. Bunu bir araya getirmek yaklaşık 40 dakika sürdü.
🍊 Ocağı kapatmadan limonları damlattım.
🍊 Kavanozları sıcakken doldurdum.
🍊 Kayısı reçeli hazır.
🍊 Yemek yemeyi seviyorum.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]