Kayısı Reçeli – Tatlılarım

🍊 Ben 1 kilodan az şeker kullandım ama daha tatlı olmasını isterseniz 1 kilodan fazla ekleyebilirsiniz. Kayısıların acı tadını sevdiğim için şeker eklemiyorum.

🍊 Kayısı Reçeli Tarifi Akşamdan yıkayıp duruladım, şekeri döktüm ve bekledim.

🍊 Sabah sobanın üzerine koydum. Ben koyu ve sıvı değil sevdiğim için kıvamını damak zevkime göre değiştirdim (marmelat benzeri)

🍊 Kayısının cinsine göre kaynama süresi de değişir. Bunu bir araya getirmek yaklaşık 40 dakika sürdü.

🍊 Ocağı kapatmadan limonları damlattım.

🍊 Kavanozları sıcakken doldurdum.

🍊 Kayısı reçeli hazır.

🍊 Yemek yemeyi seviyorum.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın